Thursday, September 4, 2014

(FeroElle) #2



Assalamualaikum, Hi.

Lebih kurang jam 10 am tadi, F pun update gambar Tiger and send to me @WhatsApp. Hehe. Tiger sudah makin gebu, dan gemuk. F rajin bagi makanan yang awesome. Alhamdulillah. 


Tiger


Semoga terus gemuk ya Tiger. Nanti kita jumpa Raya Aidil Adha ini.
In shaa Allah.

Love,
El.

(FeroElle) .

Assalamualaikum and Hi.

Jam 6.30 pagi ini.


(bunyi SMS masuk)


F : Selamat Pagi Syg

(Typing...)

E : Selamat pagi hubby ku..

So, aku tahu la F sudah selesai solat subuh, dan macam biasa, kalau dia bangun awal, dia ada tabiat, suka tengok Facebook aku dulu. Stalk katakan. :p



Okay, ku akui kami ada group FEROELLE di Facebook, so bolehlah romantik ke, nak sweet bagai tanpa doing all that using Public kan? Anything, kami update di situ je. F tak suka komen / say something macam itu melainkan ada special day di akaun Facebook dia. Almaklumlah lelaki. Hewhew. Tapi, kalau hendak tahu samada dia memang cinta aku ke idok, akan terselit sekeping-dua gambar aku di dalam album dia. Haha. Itu cara dia show his love, by not showing his love secara public. Selalunya setiap action dia bersebab dan matang. Haha.

Aku pun jarang nak post benda merepek. Haha. Sebab Facebook yang Public ini, aku buat untuk share positive things only.

Okay, bila dah makin matang, itu lah, banyak benda kena hadkan. By the way, thank you for reading mine. Again, this is my blog. Please jangan baca kalau anda rasa nak muntoh. Haha.


Love,
El.

Happiest Night.


Assalamualaikum dan Hi,


(Okay rindu D.7007 dan tuannya)


Gambar ini khas untuk si dia yang jauh di mata, dekat di hati. Hehe



Sebelum aku tidur, I received this text. (3 September 2014)

Alhamdulillah, terima kasih.


Tiada yang lebih indah apabila orang yang kita sayang, mengingati kita sebelum dia tidur dan selepas celik mata dia. So, motifnya, aku hargai kau sebagaimana kau hargai ku. Okay, got to go. Really sleepy. Goodnight everyone. Semoga anda pun berbahagia di samping mereka yang anda sayang.


P/s : Ampunkan aku, kalau entri aku bosan. Tapi, Labels 'ellenyna's diary'. Mestilah bagai Diary Online gitu. Hewhewhew.


Love,
El.