Tuesday, June 17, 2014

Love you like a love song!

Tengok Maleficent. Awesome. Bawa Imani pergi tengok sekali. Hehe.


14 June - 17 June 2014. Saturday

Fero came on 14th June. Actually aku pergi KL ambil Fero and then hantar adik aku ke Setiawangsa on 14th. Laju jugak lah aku drive, Fero pun cakap camtu. Laju. Sejam 30 minit dari Ipoh- Shah Alam. We went to Sunway Pyramid. And then pergi hantar Una, terus makan. Sementara tunggu cincin yang tercicir, kami tengok football match di Hakim, seksyen 7. Drebung closed sudah. About to rent their shop. Derr. Lebih kurang 11 PM kami gerak balik Ipoh. Memang penat. Fero tertidur-tidur. Balik hari, tapi bila dengan orang tersayang, tak rasa penat pun. 

15th June is our anniversary. Alhamdulillah. 3 Tahun 4 Bulan ketika ini. Aku bersyukur ke hadrat Ilahi yang dia ada untuk aku. Hehe. I sayang you, okay. Terima kasih usaha datang jumpa kita, and bawa kita tengok Maleficent. My Favorite Angie! 
THANKS SO MUCH BABY!


Kami jumpa Apps baru and then we play this song 'Sandiwara Cinta'. Haha. He keep playing that song dekat iPad. Sebab itu je code yang ada kan. Sempat aku record and put the video dekat Instagram. Hewhewhew. Thanks baby love for the awesome day we spend sayang. 



You are the best boyfriend I've ever had and no one can replace you hubby.

Love,
El.