Tuesday, November 19, 2013

Try to update something

Assalamualaikum w.b.t.

Lamanya aku tinggalkan dunia blog ini. Almost a month. Ada banyak draft, tapi bila nak publish macam malas pula. Oh PLEASE, get a life Amalina! 

My life is great, Alhamdulillah. Ya, people work so hard to earn money everyday, while I am still lepak di rumah, enjoy my life sebagai penganggur terhormat. HAHA. Laugh a lot. But yes, I am so happy. Sebenarnya, aku tak tahu nak update apa. Kalau update pasal cinta, aku lebih rela update di Instagram. Sekarang layan Instagram la pula. Sebab aku boleh tahu siapa follower aku, and masih boleh filter. Kalau di blog ini, hmmm. I have to think about few things before I publish. 

My love life?

Alhamdulillah.
Sila lihat Instagram.


Apa yang boleh dikatakan, aku bersyukur dengan apa yang Allah s.w.t telah kurniakan padaku. Alhamdulillah, Alhamdulillah.
Tak terkata betapa besarnya Cinta Allah kepadaku.
Allah s.w.t kurniakan daku,
orang-orang yang menyayangi ku seikhlas hati mereka.

Terima kasih ya Allah. Hanya Kau Maha Mengetahui.
Kau Maha Pengasih, Maha Penyayang.
Allahuakbar!



Hari itu, kucing aku sudah mati. Si Black. Kini Allah berikan aku pengganti. Alhamdulillah.
Nama dia, Jammie Husky.




I love Jammie so much. Sehari sebelum dapat Jammie, aku bagitahu si dia, aku bilang aku mahu seekor kucing comel yang berharga RM400+ ada jual di satu ruangan niaga. After that, aku batal hasrat. Rupanya, keesokan harinya, abah bawa seekor kucing (yakni Jammie the JAMMED!!)

Thank you Allah, aku suka dengan pemberianMu ini. *Glad*


Aku sertakan gambar beraya kami Tahun ini, Aidil Adha.
Raya Aidilfitri pun sama-sama sambut tau? :D 

Kawan, sahabat, musuh, kekasih, bakal imam, dialah orangnya. KAHKAHKAH.
I love you lah boyfriend! :D :D :D
Tak pernah jemu pun dengan si dia. Sebab kami tak sama. Boringlah kalau sama ini. Muka pun tak sama. Well, tak kisahlah. Nak tidur. Kinda sleepy. Night people!

Ok bye.


Love,
EL.