Wednesday, August 14, 2013

Selamat Hari Raya semua !


Assalamualaikum.

First of all, aku bersyukur ke hadrat Ilahi dikurniakan kasih sayang yang melimpah ruah. Hehe. You know, aku bahagia sebabnya, raya tahun ini, memang awesome! Fero beraya di rumah aku dari 2nd Syawal until 5th Syawal. He supposed to get back to his hometown on the 4th Syawal, tapi aku mahu dia ambil cuti, (desak la kononnya) to extend until Monday, 12th of August 2013. It was hard to let him go, you know?

Basically, sampai saja Fero di rumah, aku dan dia pergi mall kejap, and find botol susu for kittens. Fero bawa 4 kittens. So cute. Tapi tak sempat hendak ambil gambar 4 ekor bulat itu. All blackish! So, we've been so busy. Lagipun on Friday, Fero sampai petang, 2.30 PM. I planned to lepak rumah saja lah with him and all the family. 

He surprised me with a new blackberry. HAHA. Finally, I got a new blackberry! LOL. Previous BB is dead long time ago. I do miss my-old-blackberry. Fero is definitely bakal suami yang best and awesome because, everything aku minta, insyaAllah akan dapat. Tak pernah dia tak cuba langsung, untuk dapatkan for me, and yes, I love him so much.

On Saturday, normally, aktiviti harian kami, bangun awal lepas solat Subuh is we will have our breakfast, and then tolong apa yang patut. Ye lah, raya. So, kebetulan on Saturday mahu buat lemang. Fero and I pergi ambil baby Aqil with her mommy at home and bawa mereka ke klinik, sebab Aqil had a fever. In the evening, 4.30 PM, Fero brought us (Me, Hakim and Nabil) watched Pacific Rim. Full of actions. Rasa nak tengok lagi. 

Thanks hubby belanja syg and us!

On Sunday, ikut mom's program. Beraya di rumah saudara-mara. I know Fero was tired. Kesian dia. But I'm happy because dia buat my raya is so meaningful. Bermakna. I love you, I do love you. I miss him everyday. Hope he read this.

One thing for sure,
I never regret to have him in my life.
Thanks to Allah.
Aku yakin bahawa, Allah temukan kita dengan orang yang salah,
supaya kelak kita akan bertemu dengan orang yang betul,
yang boleh membuat kita bahagia.
Dan kini memang aku bahagia. 


Alhamdulillah,
terima kasih Allah s.w.t 
atas kebahagiaan, kasih sayang, dan cinta ini.


P/s : bersyukur, si dia tak pernah lokek dengan ku. :)

Love,
El.