Saturday, May 11, 2013

Baik-baik sahaja

Assalamualaikum w.b.t 

Hai.
Lama sangat tak update. Sibuk, mencari masa, dan ruang yang khas untuk update apa yang berlaku sepanjang ketidak-update blog ini. Bukan sengaja, tetapi ikhlas aku katakan, aku mencari ketenangan. 
Mungkin kematangan semakin berleluasa. :) Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. Thank you Allah for granting me this happiness !

Tahniah adik kakak, Syahidah telah bergelar Puan Laili Syahidah pada 3 May 2013 dengan sekali lafaz sahaja. Terima kasih pada Hubby, kerana sudi meluangkan masa menolong apa yang patut sepanjang majlis. Terima kasih sahabat, KakNis yang sudi tolong kami sekeluarga. Sesungguhnya, Allah s.w.t yang dapat membalas baik budi juga jasa kalian. Syukran once again.


Love, Hubby.


Kebetulan entri ini diupdate, aku nak bagitahu, yang aku diberi surprise sehingga aku menangis. Ya Allah, terima kasih sekali lagi buat si dia yang telah lakukan fun thing, well you know, benda yang surprise memang aku cukup suka. Suka sangat. I got new smartphone and cute purple baby, untuk birthday tahun ini. Walaupun lambat, tapi aku terasa seperti disayangi, diingati tak kira masa. Thank you baby! Terima kasih banyak-banyak kerna sanggup menghabiskan duit untuk syg ! Paling best, bila surprise itu, dia tunggu tepat 14:02 waktu Malaysia untuk bagi hadiah tersebut. Thanks, and yayy!

Oh tak lupa juga, sempena konvokesyen aku pada Isnin ini, bersamaan 13 May, aku dapat sepasang kasut daripada si dia. It wassssssssssss niceeee!!
Thank you Cinta.

Sebelum si dia pulang ke Shah Alam, keesokan harinya, Khamis, dia bertanya, 

"Syg x jumpa apa-apa dalam bilik?"

Aku curious. Mesti ada apa-apa ini.

Aku cari dan terus mencari, aku terjumpa sekeping kad yang bertulis,

"______tunggu next entry!____"


Sebelum itu, nikmati gambar sedikit ini sebelum aku tidur.This is funny, kan hubby?

Lepak makan Lepak makan. 

Undi itu wajib.

Sebelum konvoi ke rumah pengantin lelaki.

Ambil berkat. InsyaAllah, May 2014 kami pula.Terima kasih pada yang hadir,
Maaf andai aku tak jemput semua kawan-kawan hadir.

Love,
El.