Friday, April 12, 2013

Esok exam.

Hai, and Assalamualaikum w.b.t.

Esok aku exam PTD which stands for Pegawai Tadbir dan Diplomatik (M41). Ala, exam saja-saja penuhkan hall. Aku bukan study pun. Hahaha. Malas betul la nak lalui banyak prosedur ini. -_-" Kalau tak lepas, tahun depan ada lagi. Tak pun tahun seterusnya. Ya, mungkin tak rajin nak pergi. Sekarang pun tak bersemangat hendak pergi. Itupun mama and abah decide to send me there. Exam di Batu Gajah, malas nak drive pagi-pagi alone to that place. Thanks to momma and daddy ! Love you with all my heart. 

Secara keseluruhannya, exam esok ada 4 Section, okay. Malas study. Nak tidur awal. Esok adalah hari untuk menguji minda yang dah 2 bulan kurang digunakan. Hehe.


Pandai-pandailah kamu rotate ya ? :)

Okay done with that.

Aku nak tidur awal. Esok aku sambung update lepas exam kalau aku rajin buka laptop. Sekarang macam takde mood nak update blog bukan sebab apa, sibuk sangat setiap hari. Ada saja benda kena buat. Itulah, inilah. Almaklumlah, my sister is going to be someone's wife ! :)


To my baby,

I Love You. Ehem. You know who you are baby ! :D



Love,
El.