Wednesday, February 20, 2013

Thanks to my readers,

Assalamualaikum,

Terima kasih Cik Siti Hajar.
Dari mula
sampai habis
tak pernah jemu
membaca
blog kita
yang
KOSONG
ini :)



Terima kasih banyak-banyak.
Harap kita dapat bertemu suatu hari nanti okay ?


I will always pray for my friends' happiness.
InsyaAllah, someday somehow, you will meet your leader that will guide you along to Jannah.
Amin.



Buat mereka yang lain,
yang rajin membaca blog aku,
tiada isi,
tiada kata,
tapi bersahaja,
harap maaf,
andai kalian terkilan
dengan pengisian blog
yang tak seberapa ini.
cuma blog harian,
dan aku hanya
insan
yang tak perlukan
makian.
cuma sokongan
dan doa yang baik
daripada kalian.

Terima kasih ya.



Love,
El.

Orang cakaplah kan.

Hi .
Salam.


Isnin, 18hb February 2013,
si dia pergi ambil arnab hari itu di rumah Kak Ana.
And dia beli lagi seekor rabbit yang bernama Naruto.

Suaminya bertanya pada si dia,
"Mana orang rumah"
So si dia cakap,
"Mana ada, mana kahwin lagi."
Kak Ana cakap,
"Haa, haritu kan dah cakap dorang belum kahwin lagi."

Hari sebelum tu juga, 
sebelum aku balik Ipoh,
ada makcik itu,
tanya,
(di rumah kak ana juga)
"Orang rumah orang mana"
Si dia jawab,
"Eh kami belum lagi kahwin, masih belajar"
HAHAHA.
LOL.

Tapi,
pada dasarnya,
aku gembira.


Pagi, 
aku mulakan rutin aku 
7 am gerak pergi pasar dengan si dia.
Ehem.
Pasar Meru, Klang.
Rajin kan aku ?
Err.
Dia pun rajin. Dia la yang mengajak. Haha.

Adakala aku rajin, aku masaklah untuk dia. Haha. Ada la kerajinan itu datang, sebelum aku balik Ipoh buat beberapa bulan ni. Selalu dia yang masak. Tapi tak salah rasanya kalau sekali sekala aku pula pergi dapur prepare something to eat for him kan? :)

Aku happy.
Aku harap makcik-makcik dan pakcik-pakcik (MEREKA) yang kenal kami, doakan kitorang ya :)


Terima kasih semua!

Aku rindu life aku di Shah Alam.
Aku rajin pergi mana-mana dengan dia.
Tapi bila aku balik Ipoh,
aku malas nak keluar. 
#Dull
Blergh.
Mungkin Shah Alam got so many things, kedai makan Melayu pun awesome. Lebih-lebih lagi Drebung. #imissyou drebung! (T-T)" 

Tapi takpelah. 
Shah Alam,
I Will miss you. ;)
and Sunshine, 
I always miss you.



Love,
El.

Amendalah !

Assalamualaikum dan Hi everyone ! :)

Okay. 
First, aku penat.
Second, aku takde mood.
Third, hari ini aku belajar satu lagi benda baru.

Apa yang aku belajar ?

Manusia, terutama Melayu. Bangsa kita sendiri, gunakan sihir, untuk menjatuhkan perniagaan orang lain. Diakui sendiri oleh peniaga tersebut. Dan aku rasa, simpati. 

Aku rasa macam wartawan hari ini. Heh. 
Lantas aku start enjin kereta, minta undur diri.


Bye.



Love,
El.