Tuesday, February 19, 2013

Persiapan awal.

Assalamualaikum and Hi.

Persiapan awal.
Tak lama lagi adik aku bakal diserahkan kepada lelaki lain,
pengganti abah.
May 2013.
Tarikh akan diwar-warkan kemudian.
Tunggu sahaja kad siap.

So aku cakap pada mama,

"Mom, you know that your daughter got only 1,2,3 yaa, fewwwww"

Mom laughed.

"Ala, malas entertained orang yang tak rapat. That's me."

So, yes.
Bukan sombong/riak/takbur.
Itu aku.
Aku tak suka cetuskan salah faham.
Terima kasih.
Harap maklum.

So, insyaAllah, lepas adik aku. I hope it will be my turn !
Amin. :)

Entry 'Persiapan awal' ini khas untuk aku lah.
Siapa lagi.
Kalau adik aku plan setahun to pick clothes, pelamin and sebagainya.
Aku plan lagi awal daripada itu.
Aku nak everything is simple but look perfect and elegant.
InsyaAllah.

kisah aku dan dia.
hari itu,
dia pegang Aqil.
aku suka dan
gemar tengok dia pegang baby.
He looks so charming.
ada aura.
aku suka aura itu.
dia saja yang ada.
orang lain aku tak nampak dah.
buta kejap. ;)
dan aku selesa.
dia pandai jaga budak.
aku dah terbayang,
esok aku kahwin,
how it goes.
hey, ini bukan zaman cinta monyet.
serious please.
(haha)
i'm 25 years old.
not a public figure.
and yet, not an artist.
so,
both parents agreed.
tiada tentangan.
Alhamdulillah.
Aku sangat bersyukur.
kerana-Nya,
dia dan aku ditakdirkan bertemu,
dan berkawan, bersahabat baik,
aku berdoa,
jodoh kami panjang.
Til death do us apart.

Terima kasih Allah s.w.t :)
For 15th Feb edition.

Love,
El.