Tuesday, September 25, 2012

Part of me

Salam beloved readers,

It was very pleasant to have my readers to read all these. Thank you.
He's part of me. :)

We are doing great so far, alhamdulillah.

Aku bersyukur ada lelaki seperti kamu di dalam hidupku. Up until now, aku masih terus berdoa semoga ianya sehingga ke jannah.

Hari ini balik dari kerja, pukul 8 malam keluar kejap, bersama dia dan Adib. Lepas pusing-pusing, baru balik rumah. Sebab gastrik. Tak larat nak ikut dorang pergi tengok bola malam ini. So, balik awal. Let those guys spend their quality time tengok bola. Fero masakkan untuk aku nasi goreng dan ayam goreng. Sodap bangat deh ! I think tak lama lagi berat badan aku bertambah. Sekarang aku gain weight +2.4 kg. Maybe minggu depan naik lagi. Ehehehe. 

Colleague semua bagus. Aku cepat ngam dengan Ida and Ro. Ada ketika, aku suka dial 122, then dengar Rohaida cakap. Hilang ngantuk aku, sebab aku ketawa sebaik sahaja dengar suara Ro yang serius itu. Heeee. Kalau Puan Ida pulak, ya Allah lembutnya perempuan ini. Hahahaha. Bestlah ada kawan-kawan macam dorang. Nak nak sekepala, kan. Itu yang best. 1st day aku intern terus ngam. Hehehehe. They light up my day sepanjang internship aku! Ida dah pregnant 5-month-soon. Congrats ! ;) 

Okay, last one baby. I want to sleep. Esok kerja. I'm so tired. Kerja sangat best. :) Tapi yang tak best, jalan jammed ! Stress sangat pagi-pagi. Sampai aku rasa aku macam orang gila. Senyum sorang-sorang kalau dengar Krapi Call Fly.Fm. Huargh ! 

Love,
Elle Nyna.

Entri bergambar lagi

Salam readers,

Baru balik kerja. Semuanya macam biasa. Smoothly. Really.
Mickey Mouse Yipeee. 

Him



Love all around

KekNis and Me :) Thanks for the Picnic both of you.
I got new ringggg !!

Love,
Elle Nyna

You make me smile.

Hai, salam readers.

Ya Allah, punyalah lama baru aku dapat buka Dashboard blogger.com. Aku tahulah aku pengguna old template. I don't really like this new template. SUSAH ! SUSAH ! TAK SUKA ! Heh. Ter-emosional. Okay, fine. Aku penat. Kerja 5 hari seminggu. Walaupun begitu, akan ku update gambar-gambar yang berada di dalam lappy yang belum diupload. Hari itu dah janji kan. Ehemmm. ;)

Dimulakan dengan aktiviti hari itu. Badminton. Ehehe :)
Tak tahu kenapa mata macam nak tidur. -_-" 
Happy Love  Everyday !


Okay, selamat malam. Esok sambung lagi upload. Internet lembab macam siput. Seriously, kena tidur. Esok kerja. Bye.

Goodnight !


Love,
Elle Nyna.