Tuesday, July 17, 2012

Happy 1 year and 5 months

Salam and Hai.

2

1


For every single thing, I always love you, I always stick with you baby. Memang tiada manusia yang sempurna, tetapi kita akan sentiasa mencuba untuk menjadi terbaik untuk sesama kita, dari itu kita seperti puzzle yang sentiasa cuba melengkapi satu sama lain. Wah, ;)

I am so happy being with you. You brightened up my day ! Alhamdulillah. 
Aku terima kau seadanya. Sungguh.



Meeting his family was something that I can't wait. Haih ;) Alhamdulillah, everything goes well. I miss my family. Sungguh rindu. Esok pagi hendak balik. Sorry for the late post. Being busy 24/7 went off and on from home disebabkan jadi peneman setia untuk si dia. And tomorrow morning will be the last day kami berjumpa. Allah s.w.t mungkin sayangkan kami berdua. Makanya aku dicampakkan di tempat praktikal yang berdekatan dengan rumah sahaja. Yahoo ! :) So, kalau malas drive, jalan kaki. Tapi mustahil Cik Ellenyna nak jalan kaki, sebab confirm si dia tak kan bagi nak cross jalan seorang diri. Dahla mata rabun ayam ! Haih ! Tapi paling best, sebab boleh minta si dia hantar dan ambil. Aww, that's so sweet. *Uwek* 

Memandangkan sudah penghujung semester, dan its semester break baby ! Makanya, tiba-tiba tergedik memang sangat, asyik terpakai baju yang sama warna sahaja. :D :D :D Sometimes, I do love and like wearing the same things, colors. Well you know, all sorts of thing.Tehehehe.

Most of the time, I love to spend all my time being with him. Almost every night like 45 minutes before the time we sleep, he will call me, and then we fall asleep together. Walaupun aku cakap, "Susahlah nak tidur, tak mengantuk pun". But then, automatically after his silence upon the on-call, finally, kami tertidur. Yay ! I love him. We share the same music, food, though we are not serasi sangat, we are like anjing and kucing sometimes, err, maybe most of the time, but I do love, laugh and cry a lots because of this fluctuated emotion happened so far. Tehehe. (Takdelah bosan sangat hubungan tu) :D :D :D


Dah beberapa hari penat, esok waktu untuk pulang ke rumahku syurgaku. Yawwwn -_-" Kena tidur awal malam ini. :) Esok nak drive. Kena check minyak enjin, minyak brek dan sebagainya. K, boss. Baik boss. Bye Bye.

P/s : Awww, Hubby ! Dah start penyakit R yang semakin menular. -_-"

Dear hubby,
I am going to miss you,
like I always do.
Okay ?

;D

Love,
Elle Nyna.