Monday, June 11, 2012

I'm so tired

Hai Hai Bye.


Rasa macam nak demam, tak cukup tidur. Esok presentation. I am the first presenter. Harap tak kena REJECT sekali lagi. Selalu jadi macam itu. Bila kita dah bikin yang terbaik, (hello this is my field), but others perception and preferences are different, right ? Hmph ! What to do. Just accept the fact that I'm not cool, and best enough to compete all my friends whom their blog are way too far good than me ! sobsobsobsob. :'(

Haih.

Hari yang memenatkan. Belajar itu memang best kalau duit banyak, kau memang ada business sendiri time belajar, semua benda pakai debit card, dalam akaun kau ada RM1 Juta setiap bulan. Pergi kelas pakai whatsoever car yang nampak mahal juga roadtax kena bayar lebih daripada RM1k setiap kali mahu renew, dan di mana kau suka disaman setiap hari kalau boleh sebab kau memang suka bawa laju. Kannnn. Awesome !! Haha. 


Dah terlampau merapu aku ni. Jauh sangat pergi. Harap esok berjalan lancar. I want Big Mac ! 



Love,
Elle Nyna.

I cannot sleep

Hai, Salam, Everyone who still awake at this moment.


Ehem. Dimulakan dengan bismillah. Hari yang aku lalui kini lebih bermakna, setiap titis air mata menjadi suatu permulaan bagi setiap langkah ketabahan juga kesabaran. Duka menjadi kekuatan, Manis menjadi kebahagiaan, penyeri setiap pagi.


Aku tak boleh tidur mungkin kerana caffeine yang disediakan oleh KekNis tadi. Haih !


I miss him. Happy 7th, my love.





Love,
Elle Nyna.