Monday, April 30, 2012

A bad day ! Really.

Hai and Salam.

Macam biasa, kalau kau janji nak balik tempat kau belajar hari esok misalnya Ahad kan, tengok-tengok kau saja melewatkan masa kau bergerak, 

"Kejap lagi lah, ermmmmm seronok pula landing atas katil yang besar dan empuk ni"

Finally, you've made up your mind to force yourself drive kereta on Monday morning, and kau kena bangun pukul 6 am untuk siap segalanya. SANGGUP. Asalkan kerana kemalasan yang ada. Apapun, aku manage to skip kelas Negotiation. Tak sempat pun pergi. T-T Menyesal tak sudah. 


Rindu pada boyfriend tak pernah hilang. Tak lama je lagi untuk berjumpa si buah hati pengarang jantung saya. Yey ! Lepas ini boleh upload gambar-gambar terbaru. Hahaha. *Smilingalone*


Ada banyak benda aku nak discuss, tapi salah satunya yang paling jelas ialah tentang adanya rakan sendiri cemburu dengan apa yang kita miliki. Tak fahamlah kenapa, kan ? Aku masih berfikir sampai sekarang !


P/s : Bad day, banyak sangat tekanan. Emosi tak stabil. Biasalah, manusia.



Love,
Elle Nyna.