Saturday, April 28, 2012

Stop Counting

Hello and Hi , Salam Everyone.

First of all, seminggu cuti semester yang UiTM bagi memang aku guna sebaik mungkin. Alhamdulillah. (Suka sangat!) Sebab dapat tidur, makan, bangun celik mata sahaja, call, messages, facebook, blog, television, and I did everything yang student biasa lakukan bila cuti. Erm bukan student yang kategori rajin tau, aku akui aku malas. Sepatutnya cuti sebegini dilakukan untuk revisi ataupun menampal nota di dinding, tapi harap maaf, hilang fokus buat masa ini. Lebih menumpukan perhatian pada kasih sayang keluarga, sebab jarang dapat bersama mereka.

My love story never ending. Alhamdulillah sekali lagi. Memiliki kekasih yang superb awesome, memang menawan hati saya. Ehem :) Cinta Hati ku yang seringkali membuat aku tersenyum sendirian. Haha, terlebih angau pula.

Berat hati hendak tinggalkan keluarga, tetapi bila fikirkan balik, sekarang aku sudah berada di semester 5, dan semester 6 Internship ! Aku kena bersabar berurusan dengan orang-orang yang aku kurang senang untuk bersama. Si dia - (Aishiteru!) membuat aku lebih sabar, tempat yang aku selalu mengadu kesedihanku, kesakitanku, dan berbagailah cerita dan gosip yang akan aku sampaikan, semuanya pada dia selain-Nya. Terima Kasih, ya Allah. 

Argh ! Dialog Nego tak siap lagi, Strategic Management pun sama. Malasnya nak buat. T-T Kenapalah aku malas. Ini semua hasutan Syaitan. Huahhauahauhaua. Okay, kejap lagi bangun Subuh, terus buat assignment. BERSIH kan hati, BERSIH kan diri. InsyaAllah.

Buat boyfriend saya, saya nak beritahu, yang, tak lama lagi kita akan berjumpa, InsyaAllah. Tehehe. Love you. Awak simpan duit lebih sikit untuk belikan saya hadiah best-best okay ? :) :) :) *Joke*


P/S : Rasa macam nak skip class for this Monday, but for sure, I can't. Class Legal, kalau tak attend, kena pukul dengan buku tebal. Ouch, sakit sangat. Dah kena hari itu... :'( Sobsobsob. 




Love,
Elle Nyna.