Wednesday, March 21, 2012

Pernah rasa menyampah tak ?

Salam.

Hai. Lama tak blog. Tipu. Myth. Hari-hari aku buka blog, aku baca ada tak orang comment. Tengok-tengok ada juga orang masih hendak comment. Almaklumlah, blog bersarang tebuan pemalas hendak blogwalking memang kurang dikenali pada asasnya. Hari ini aku ke kelas Negotiation, well kalau korang kurang faham Nego apa benda aku ambil, korang boleh refer pada 25 jam credit aku itu. Fine. At the first place, aku rasa course ini simple, best, logic and can be applied. Thank you very much. Paling awesome bila kena buat video in term of negotiation. Lagi aku suka, since aku memang gemar edit video, creativity things, well you know, aku suka benda-benda macam ini. Tapi, aku ada satu perkara yang mana boyfriend aku sendiri pun tahu aku ini tegas bila kita mention pasal assignment, whatsoever. Malas nak cerita pulak. Nanti-nantilah.

AT LEAST I KNOW WHAT I WANT IN LIFE. Do YOU ?


Tahniah to you, carry mark kau semua 40 and above. Tahniah, tahniah sekali lagi. Sayang awak, itulah, kalau awak kenal saya dari dulu, mesti 4 flat semuanya. :) Happy for you. Good Luck in your final okay ? 




Rindu pula pada si jantung hati. ^_^"


Love,
Elle Nyna.


Quick Update

Hi and salam.

Hari ini pergi picnic lagi, kami makan mee goreng. Kekasih saya masakkan. Sweet. Thank you so much hubby. Okay, penat sangat. Hari ini aku memang FLAT rasa macam hendak tumbang! T-T Tak tahu kenapa rasa macam seketika aku rasa hendak extend sahaja. Tapi once you extend it was like you try to run away from handling your personal conflict. Pada-Nya aku mengeluh dan bercerita segalanya. Pada buah hati pengarang jantung yang sering sahaja mendengar luahan hati aku yang tak berapa nak terluah ini. Heh.

I Love You. :)

Love,
Elle Nyna.