Monday, March 19, 2012

; Secret #2

The happiest couples NEVER have the same character. They have the BEST understanding of their differences.

Hi, and Salam.


Kalau korang baca blog aku hari-hari kan, mesti ada mesej yang akan aku cuba sampaikan. Okaylah, terpulang pada orang yang membaca untuk menafsir bagaimana. Ikut intelektual masing-masing. Sebab korang kan tergolong dalam golongan bijak pandai. :)

Berbalik pada Quotes aku di atas.

"The happiest couples NEVER have the same character. They have the BEST understanding of their differences"

Pasangan Kekasih yang bahagia TIDAK AKAN SESEKALI mempunyai ataupun memiliki karakter yang sama. Mereka memiliki PEMAHAMAN TERBAIK akan PERBEZAAN mereka. 

Yes, aku rasa we are the happiest couple, sebab kami berdua tak ada persamaan dari segi karakter pun. Cuma, atas sebab kami berbeza, masing-masing cuba memahami antara satu sama lain ! 

Today, we went to Sunway Pyramid, habis sahaja kelas dari UiTM Puncak Alam, terus ke Sunway dengan si dia. Ehem. Bukan buat apa pun, window shopping, sampai kaki melecet. Actually its really hurt! T-T Penat Kanching tak hilang lagi, rasa macam hendak tidur lama-lama, tapi apakan daya, akibat makan sambal sotong budak-budak itu buat, ouch ouch la aku seorang diri, menahan kegatalan di badan, dah sebijik macam monyet aku rasa. 



Dahlah, aku nak tidur sebenarnya. Esok kelas pagi. Banyak hal, banyak hal. Tadi aku buat penambahan jam kredit kepada 25 jam kredit tapi, bila aku nak register, tak dapat pulak. Tiada apa yang berubah. Buat penat  sahaja beratur sampai ke pintu tadi semata-mata nak tambah jam kredit. :'(

Aku peninglah, sesiapa budak UiTM yang ada guideline dalam pembikinan THESIS korang ? Kalau ada, contact aku. Thanks. :)


Love,
Elle Nyna

Hutan Lipur Kanching

Hi, and salam.

You know what. Hari ini saya join kawan-kawan boyfriend saya, juga KekNis bermandi-manda di Hutan Lipur Kanching which I guess its a very great place to have fun ! Perjalanan dari Shah Alam Section 7 ke Rawang (Hutan Lipur Kanching) mengambil masa 30 minit, dengan tol sebanyak RM6.20 pergi, dan balik RM6.20 menjadikan ianya sebanyak RM12.40. Dikira pula dengan Minyak, RM10. Ditambah pula dengan sebuah kereta, RM2 untuk parking, dan individu bersamaan RM1. Okaylah tu kan ? :p


I love my boyfriend so much. Tehehe - Ayat skema budak sekolah :) Thank you F! Suka sangat aktiviti begini. Walaupun penat, tetapi enjoy! Tambahan pula bila mereka buat BBQ, saya tak perlu basuh tangan, ada orang suapkan setiap kali saya nak makan. Well, I think I have the one that I should not leave ! Hehe. Sweet kan, kan kan kannnnnnn ! Hahaha. ^__^" Okay, fine. Kalau nak bahagia, carilah sendiri. Kerana kebahagiaan itu sentiasa hadir bila masing-masing ada inisiatif untuk cipta bahagia. Cewah!

Sorry, there's no picture taken because ramai orang sangat pada waktu itu. Dah tentulah weekend kan ? Anyway, thank you for this excitement experience.

Need to sleep due to tiredness, and fatigue ! Fuh !


I think I'm having sunburn. -_-" I have to put on Vaseline. Wheeewww.


Bye.

Goodnight.


Love,
Elle Nyna.