Monday, March 12, 2012

Tak larat sangat

Salam readers,

Hai semua, how are you ?


Kelas sudah bermula. Lecturer ada yang okay, ada yang sebaliknya. Biasalah, mula-mula. Harap segalanya berjalan dengan lancar. Balik dari kelas terus berjumpa kekasih hati. -_-" Rindu. Hargai setiap masa yang ada. Heh. Rugi kalau tak jumpa sehari. Rasa macam _______ kehilangan sesuatu yang berharga, terasa kosong.

Lecturer suruh create blog untuk kelas E-commerce, tapi saya ada blog dah. Lecturer cakap kena berniaga itu dan ini di blog untuk dapat markah tinggi, (err, belum lagi rasanya). Okaylah kawan-kawan yang membaca. Saya harap awak baca blog saya, dan saya tak lama lagi akan keluarkan satu lagi blog untuk Class Project tau. Harap awak-awak yang baik hati sudi Follow, supaya memeriahkan lagi blog saya. Errr, mana boleh pakai blog ELLENYNA, shhh! Tak kan nak PRESENTATION blog pasal saya dan dia depan kawan-kawan dan lecturer lelaki ? Tidak. Dah takde privacy pulak nanti. ;)


Saya harap, saya ada masa untuk edit HTML once again. 




Love,
Elle Nyna.