Sunday, February 19, 2012

A smile.



Tak sabar nak tunggu kedatangan awak untuk jemput saya balik Shah Alam. Tehehehe :D :D :D

Yes, I am very strict.

Salam readers,



This post is purposely for my entry "Yes, I am very strict."


Apa yang aku strict. Of course satu benda :

"I am very strict in approving Friend Request in Facebook."

Not to say I am "famous" like other people, Not to say I am "arrogant" like other persons you might know as well as Not to say that I am "lazy" to approve friends.


Sebenarnya, aku tak sombong. Dulu, mungkin. Sekarang, kurang sombong lah.

Sebab utama aku tak approve lagi :

Aku ambil masa untuk percayakan seseorang itu untuk menjadi kawan aku di Facebook. Itu sahaja. Aku tak suka stalker. Aku tak suka orang add aku sebab nak tahu aku ini officially girlfriend kepada Fero Afar. Ya lah, just to stalk everything. Apa pun kita kena selalu berhati-hati. Cewah :) Dah macam declare dengan 'artis' kan. Sampaikan gedik nak post semua ni. Tapi, inilah hakikatnya.

P/s : Pada orang yang saya tak approve-approve lagi, maafkan saya ya. :) Harap tak simpan dalam hati. Saya  tahu, kalau 1000 orang add saya, tak semestinya 1000 orang akan sukakan saya. Itulah sebabnya. Jadi, do subscribe me ! *Mentang-mentang baru activekan benda tu* Haha. :D :D





Okaylah, sampai sini dulu. Harap cuti minggu ini bermakna buat anda semua yang membaca !


Much Love,
Elle Nyna.