Thursday, January 19, 2012

Bye Awak.



Salam readers,

Its semester break baby. My boyfriend is way too far from me. Dia dah bercuti. T-T Saya belum lagi. Esok saya ada paper - Cross Cultural Management. Wish me luck ! :D :D  (Tapi saya tak habis study lagi) *Wink* - P/s : Shhh. Si dia takde, dia tak boleh membebel saya tak study. Hihihi :D :D

I'm going to miss you.

Pernah tak anda semua rasa begitu disayangi oleh seseorang. Macam bila dia buat sesuatu untuk anda, anda rasa macam "Yes, he's the one". Tapi bila dia marah. anda akan rasa, "Err, no he's not". HAHA. Saya pernah rasa begitu ! I feel the same way too ! ;)

Tapi kan, marah itu tandanya sayangggg. Haha. Fine, fine. Otak terlalu hendak berehat sampaikan apa saya taip dah macam merepek gila.


Saya lapar, dia baik hati, dia masak dan hantarkan ayam masak merah. Yummy! He's my taste, my taste, my tasteeee. Just nice. LOL *gedik gila*
Saya suka dia. Dia kan, kalau saya lapar, dia mesti kasihankan saya. Sebab saya kuat makan, tapi sejak kebelakangan ini, saya mengalami masalah untuk makan banyak. Mungkin sebab saya sudah tiada mood untuk makan banyak. Hahaha. Whateverrrrrr.


Dia sweet, dia belikan bunga untuk mama dia. I think he's sweet. A good son, perhaps ?

Dia sweet, kalau apa saja, dia pergi mana, dia mesti teringat akan saya. For example : Kalau nampak kasut-kasut kan, of course, he will pick and ask me to try sama ada cantik / tak, if I like it, he will buy it for me. The same way kalau dia nampak baju kurung yang extremely gorgeous. Of course, dia mesti akan belikan. I think he's sweet. :D

Dia sweet, he's the only guy yang fikir tentang masa depan dia untuk bersama saya, dan jadikan saya sebahagian daripada masa depan dia. I think I'm falling in love with you again and again.




He's sweet. Sweet and Sweet, totally !



Second thought.


I MISS MY FAMILY SO MUCH.

I miss them, honestly. I miss to argue with Syisyi and Fatin. Waaaahhhhhh, awesomeeeeee! And disturb Nana while she's sleeping ! Call upon Nabil's name loudly sampai dia bosan dengar nama dia dipanggil banyak kali. Haha. Paling penting, saya rindu panggil mama and abah dekat rumah. Di mana saya boleh dengar mereka jawab, "Ya, sayang". Itu mama saya. And while dad, "Ye Kak Long". Fine, fine.

I miss my cats. Rindu nak peluk kucing macam peluk bantal. :D :D :D Rindu nak rebut mop dengan kucing, rindu nak pijak badan mereka. Hahahaha. ;)

And I do miss my late grandmother, arwah opah tersayang. Bila rindu, pasti ada titisan air mata yang jatuh berderai. *puitis gila ayat* T-T


Okay, bai. Sambung study.


Eh kejap. Re-edit entry. Tehehehe. Sunshine text me, dia dah sampai rumah ! And mama suka bunga tu. HAHA ! HAPPY HAPPY WINK WINK :D :D :D

Much Love,
Elle Nyna.