Saturday, October 29, 2011

Hunger.

Salam readers,

Segalanya berjalan dengan lancar. Alhamdulillah. 
Masih sihat seperti selalu.


Class Investment hari ini cepat dan singkat. Kami macam biasa, datang kelas, memang agak lambat. Tepat 8.50 am baru sampai di hadapan pintu, dengan relax, lupa kelas di mana. Today ada presentation. Sunshine pelik, sebab saya tidak pakai baju formal untuk present. Just wear shirt and jeans. Nurul lagi simple, pakai sandal, shirt, jeans. Heh. Orang lain semua pakai baju kurung. Ish Ish Ish. What's going on.

Hari ini juga, PakGuard bising sebab tiada sticker, dan dia siap warning kalau sticker tiada, kena saman. Jadi, saya baru daftar untuk sticker. Saya harap ianya mudah dan berjalan lancar. Lepas itu, baru nak rasa donut Hanila buat dan jual, PakGuard ambil. Sampai hati. -__-" Bagilah warning dulu, ini terus ambil 14 biji donut Hanila. Cis. I miss UiTM Shah Alam. Seriously.Esok Sunshine ada kelas (Saturday).


Kesian dia.
Saya doakan supaya dia boleh menjawab peperiksaan dengan tenang. Walaupun ada satu hari dia terpaksa dikuarantinkan disebabkan subject clash, PA and QA. Saya harap orang lain faham, dan tidak akan buat dia stress. 


Lepas masak-masak, saya borak dengan Nurul. Almaklumlah, malam Jumaat macam ini, memang time melepak dan ada sesi bersembang bergosip dan berbagai-bagai. Saya ada 3 test. 2nd, 3rd, and 4th. Test paling susah, sudah tentu International Economics. Saya harap saya boleh buat yang terbaik. InsyaAllah.


Saya harap esok adalah lebih baik daripada hari ini.I love you Sunshine !

Much Love, 
Elle Nyna.