Tuesday, October 25, 2011

Hello October.

Salam readers,

Semenjak dua menjak dan bermenjak-menjak, si dia suka nyanyi lagu bintang. Ada 2 kali, saya suruh si dia bawa roti gardenia and kaya untuk saya breakfast before dia pergi ke kelas, because at that moment si dia parking kereta bawah rumah saya, so that, saya boleh buat sendiri, but tengok-tengok dia sudah siapkan semuanya, he brought along the tupperware and also roti yang sudah disiap untuk dimakan begitu sahaja. *Happy*And the best moment bila si dia bawa saya picnic, sambil makan roti. So sweet. I will never forget those memories.Saya sayang dia. Sebagaimana sayangnya dia pada saya.Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk kekal bersama. Ada jodoh, ada. Yang paling penting, saya ada untuk dia, dan dia selalu ada untuk saya. Exam just around the corner. Saya harap awak berjaya ! Jangan jadikan dugaan yang kita hadapi sebagai suatu perkara yang menjadikan kita lemah. Anggaplah kelemahan itu yang menyebabkan kita berjaya. InsyaAllah, berkat usaha, dan kerajinan, juga doa, awak boleh menjawab peperiksaan dengan jaya.


Sunshine,
I love you.
Sungguh.


Life. Hidup kini makin complicated. Banyak masalah, biasalah, kalau tiada masalah, bukan hidup namanya. LOL. Baru selesai Test 1, Fiqh. Thanks to my Sunshine, because dia tolong saya. *Lawak* Balik saja dari Puncak Alam - Shah Alam, sepanjang jalan selepas keluar sahaja dari UiTM, 4 buah lori di hadapan kereta. Bagaimana hendak potong 4 buah lori di hadapan? So, fikir nak selamat. Ikut sahaja. Tepat 11 am sampai Shah Alam, and terus bergegas ke Unisel. Menemani si dia. The whole day was so busy. Tepat 12 am bunyi mercun. Happy Deepavali ! :)
P/s : By the way, semua cerita saya di sini adalah coretan saya sendiri yang saya tulis seikhlas hati saya, adalah untuk makluman anda semua, saya kurang berminat sekiranya, cerita-cerita saya ini menjadi suatu isu mahupun perbalahan ataupun timbul salah faham antara kamu semua. Justeru, ingin saya maklumkan bahawa blog ini ialah blog saya sendiri, ElleNyna, dan ianya berkaitan dengan saya, dia dan sesiapa yang saya kenali rapat sahaja. Saya tidak berminat hendak menulis sebarang cerita bodoh karut atau marut berkaitan sensitiviti masyarakat di luar sana. Saya harap awak semua faham. I record, I write, I remember.


Much Love,
Elle Nyna.