Saturday, September 3, 2011

; stomachache

Salam readers,

3 kali saya pergi toilet hari ini. What-to-do. *Sigh* Sakit perut sangat. Tak nak mengadu kat Sunshine, sebab dia pun tengah sakit. Sunshine text me, dia cakap badan dia sudah mula ditumbuhi bintik-bintik merah, platlet berkurang, white-blood-cells increase. I am worried. Kalau beraya, confirm blackberry mesti ada di tangan. Take a look all photos of mine. Semua dekat dengan handphone. Sudah genap 7 hari Sunshine demam. Semoga dia cepat sembuh. 

Bila Sunshine sakit, saya pun tiada mood hendak balik Shah Alam, confirm si dia tak larat drive due to his poor health. Akuarium Sunshine telah saya cuci. Esok pagi hendak pindahkan semua ikan-ikan Sunshine ke dalam kolam, sebab mama nak cuci akuarium. Agaknya, ikan apa hendak Sunshine beli nanti ya ? 

Best kalau dapat seekor dolphin yang comel muatkan di dalam akuarium kecil Sunshine. *Angan-angan* Saya suka dolphin sebab comel. Bunyi dia pun comel. Lepas itu kan, kalau ada dolphin warna pink, sangat cute jugak kan ? Hehe.

Okbai.





Much Love,
Elle Nyna.