Saturday, July 30, 2011

Short update di Johor

Salam readers,


Kini saya berada di Johor, hari ke-2 di Johor, membuat aku rimas. Rindu keluarga, rumah, rindu katil sendiri, rindu ikan-ikan di dalam akuarium, yang pasti rindukan Sunshine, tidak sabar untuk berjumpa dengan si dia selepas raya kelak. September, wait for me (:

Alhamdulillah, result sudah keluar. Terima kasih kepada si dia yang menyemak dan seterusnya memberitahu result saya, malah, si dia terus menghubungi saya dan memberitahu saya akan result saya. Alhamdulillah, ku panjatkan kesyukuran kepada Ilahi, terharu, begitu juga si dia. Aku bersyukur. Terima kasih ya Allah, Kau perkenankan doaku. 

Terima kasih di atas ucapan-ucapan tahniah di Facebook. Saya tak post any status, tetapi mereka yang terdekat begitu peka dengan wall profile saya. Hehe (: Thank you !




Semoga anda semua menghadapi hari dengan tabah !

Love,
Elle Nyna.


Wednesday, July 27, 2011

#2 Sunshine


Salam readers,

I could not find my drawing in the folder to upload it back since it lost due to synchronization between my boyfriend's phone and picasa web album. :'( Sorry.


Love,

#1 Sunshine ;

Salam readers,



Alhamdulillah, I am thankful . (: Hheee. I ordered these things on Friday, 22nd July 2011, and yes, I got them on Monday . Truly fast. Thank you Sunshine sebab belanja saya,  :D :D  *Terharu* 

Who is Sunshine ? Someone who can turn me down , and happy like a clown. Dia gila, dan saya gila. Sama-sama gila (Not really insane actually). Suatu hubungan yang hanya kami berdua faham, tidak perlukan kefahaman daripada semua orang. Superb awesome orang cakap. Persahabatan yang penuh dengan jutaan persoalan. (Macam novel pula) Walau apa pun, wa sayang lu taiko ! ;) - Khas buatmu Sunshine .

Love,
Elle Nyna.

P/s : I need my own space to write up . This is my blog . Please understand . Kalau awak tak suka baca blog ini, awak boleh pergi baca blog orang lain tau. (:

Tuesday, July 26, 2011

Entry sebelum tidur

Salam readers,

Actually I am so sleepy right now. Currently he was going out somewhere with his friends. I know he's bored. So, I pray for his happiness as always. This will be a short update, hheee. I don't know what else I can blog. My idea is currently stop, I can't think too much. All I want to do right now is stop thinking and move on. Follow the flow, cliche.

Someday, I will tell you sooner or later who has taken the key to open my heart. Maybe this is not the right time, yes. He is special. But, I think the best way to remain this relationship is through friendship. Because we are truly 'good friends' to each other. 

Thank you Sunshine, I do love and cherish our friendship. Do take care of this fragile bond, to make it getting stronger everyday. Alhamdulillah, I am happy being with you. Thanks for willing to call me almost like 24/7 you know. 


Love,

Sunday, July 24, 2011

Genap 7 bulan .

Salam readers,

Its already 7 months past, genap 7 bulan grandmother pergi . >_< It was not a good feeling. Tsk. Still, I bet this raya will not full of excitement as before. My friendship; I'd rather not to think about it, I am happy for now. Allah s.w.t. always with me. Thank you Allah.

But for now, Alhamdulillah. I am so thankful for having you guys in my life. (: (KekNis, Fara, Sunshine, Nurul, Yana, LAWN, my family <3) 



P/S : 307 , Ramadhan is coming soon, so, lets forgive each other okay ? 

Thursday, July 21, 2011

Buat yang tersayang ,

Salam,


Buat yang tersayang .


Mengenalimu,

Memahamimu,

Menyayangimu,

Mencintaimu,

Buat saya sedar, yang cinta itu sungguh indah . :)

Saturday, July 16, 2011

Nisfu Sya'ban

Salam readers,

Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. Amin, bersyukur ke hadrat Ilahi. Tak banyak perkara hendak disampaikan kali ini, cuma, apa yang saya rasakan ialah, saya bahagia. Saya sendiri yang hadirkan kebahagiaan itu di hati saya. La Tahzan. InsyaAllah.



Kalau anda hendak tahu lebih lanjut mengenai Nisfu Sya'ban, anda boleh klik di laman web ini. (:

Thursday, July 14, 2011

Banyak benda

Salam readers.

Banyak benda saya nak ceritakan di sini. Tapi saya rasa, belum lagi sampai masanya. :) Tunggulah, bila saya rasa sudah tiba masanya, saya akan umumkan.




P/S : I want to start the new phase / stage of mine . So, those previous posts has been deleted. Bagi menjaga hati orang lain . Thank you.