Monday, January 18, 2010

Gateway To Excellence ROCK !

I have a superb day, beginning on Sunday. Saturday I went out with my beautiful roommate, Jehan. Just imagine I jalan kaki dari Kolej Mawar - Padang Jawa and naik train ke Mid Valley which cost RM3.30 (: Yes, I have a pleasant Saturday ! We spent our time watching movie. Mula-mula memang hendak tengok Sherlock Holmes, tetapi apabila lihat waktu siarannya 9.40pm, memang tidak dapatlah. Disebabkan takut menghadapi kejadian berulang di mana, kami terkurung di luar kolej dan pintu itu terkunci dengan jayanya. HAHA. Though I really exhausted but I have fun fun dayy ! Sunday pula, I ada GTE, more like ORIENTASI thingy, but its good. Really goooddd ! My team dapat no 7 daripada 30 team yang lain ! :D Hoorayy ! :D Berjaya babe ! :D ahahhaha. Tunggu I cuti semester / I pulang ke IPOH baru I update gambar. Lagipun I busy dengan MGT Group Project babeh ! :)

Eh, I really love GTE lah, not GTO. HAHA. Masih segar di ingatan I okay. BEST sangat. Sebab apa best ? I KENA TIPU, suka-suka-kau-buli-aku-kena-ketuk-ketampi-10-kali, kau memang ! Tapi takpe, JUST FOR FUN ! YEY !  :) Kelas pun I dah macam ngantuk-ngantuk je hari ini. LAW, MGT, ECO and OPM oh freaking bad tired, and sleepy. I CAN'T FOCUS BABEH. T-T ZZZZZZZZZZZZZZZ.